Forside / Produkter

Firmaprofil

Kontakt

 

Terrassen kan være et populært opholdssted, og indkørslen er et af de steder, der bliver mest belastet omkring huset. Derfor bør de konstrueres og anlægges, så de holder i mange år.
Der er mange ting at tage højde for, når du anlægger en terrasse. Du har sikkert nogle helt basale krav til den på forhånd, såsom hvor den skal være og cirka hvor stor den kan blive. Men hvad så med materialer? Skal det være fliser eller trægulv? Skal den være overdækket eller have et læhegn i en af siderne? Skal der være plads til store grillfester eller bare et lille bord til morgenkaffen?

Bestemmer du dig for sten eller fliser, står du over for at skulle vælge mellem et hav af forskellige typer. Der findes mange forskellige at vælge imellem, og for at gøre forvirringen komplet, har producenterne ofte flere navne for den samme type sten. 

Almindelige fortovsfliser er nemme at lægge og kræver ikke det store af dine kreative evner, mens belægningssten er vanskeligere at lægge i flotte mønstre. Uanset hvad det ender med, skal du sørge for et stabilt og plant underlag med stabilgrus og eventuelt armeringsnet, før du lægger sten eller fliser.

Kun fantasien sætter grænser for, hvilket mønster stenene kan ligge i.

Sørg for et stabilt underlag
Udover stabilgrus i underlaget, bør du overveje at lægge armeringsnet under stenene. Det fordeler trykket bedre og sikrer, at indkørslen ikke kommer til at ligne en slagmark efter et par måneder. Armeringsnet leveres i baner, som ligges på tværs af køreretningen. Husk at lade banerne overlappe hinanden.

Hældningen på indkørslen og terrassen er en anden vigtig ting. Regn og smeltevand skal kunne løbe af til nærmeste kloak. Her kan du hjælpe fysikken lidt på vej, ved at lægge specielle dræn, der opsamler og afleder vandet.

Få en frostsikker landingsbane
Hvis du vil have en indkørsel, der gør naboerne grønne af misundelse, kan du overveje at lægge lys i nogle af stenene. Det kan gøres med de nye såkaldte LED-sten, som i mørket forvandler indkørslen til en stemningsfyldt landingsbane. Lyssætningen er nem at arbejde med, og kan udvides til blandt andet terrassen eller havegangen.

Er du ked af at skovle sne og sprede salt hele vinteren, så kan du installere et fuldautomatisk issmeltningssystem, når du anlægger indkørslen. Det er nemt og miljøvenligt, og så beskytter det både indkørsel og hus mod frostskader.

Få professionel hjælp
Anlægning af en indkørsel er hårdt arbejde, som du kan vælge at gøre selv. Men det er måske netop her, du skal bruge FacadeMesteren for blandt andet at undgå løfteskader. FacadeMesteren arbejder professionelt og bruger maskiner og metoder, der sikrer, at stenene ligger perfekt i mange år.

Ring efter et uforpligtende tilbud!

 

”Den alsidige håndværker – til den rigtige pris!” 

 

Facademesteren v/Rasmus Vaarbjerg - Kandrupvej 8 - 6200 Aabenraa - 61 68 66 81 - facademesteren@mail.dk